maslac avokada

maslac avokada

(Persea Gratissima Butter)

Intenzivnog njegujućeg djelovanja, organski maslac avokada dobiva se od ploda avokada koji se uzgajao bez uporabe pesticida i ostalih kemikalija. Avokado je bogat esencijalnim nezasićenim masnim kiselinama, vitaminima A, B, C i E, proteinima, lecitinom i kalijem te pomaže hidratizirati i omekšati kožu i kosu. Avokado je plod suptropske biljke, koja potječe iz Meksika i Južne Amerike. Stabla su dio porodice Lovorovki.

Ovaj bogati maslac lako se topi što ga čini odličnim sastojkom naših luksuznih uljnih kupki i pločica za masažu. Naša You've Been Mangoed uljna kupka stvara luksuzni doživljaj u kojem avokado maslac smiruje i njeguje kožu. U isto vrijeme rehidratizira kožu, pružajući jedinstveno iskustvo kupanja u kadi. Preporučuje se za sitne linije i bore i kažu da štiti kožu od ultraljubičastih zraka. Nestašna suha kosa imat će koristi od maslaca avokada koji je bogat, hranjiv i omekšava.

Koristimo ga u našem Curly Wurly šamponu koji kosi daje sjaj i ojačava ju. Avokado maslac koristimo i u Each Peach (And Two's a Pair) pločici za masažu zato što se lako topi u kontaktu s kožom. Djeluje hidratizirajuće i njegujuće.