apsolut vanilije

apsolut vanilije

(Vanilla planifolia)

Mahuna vanilije je sastavljene od šećera, vanilije, masti i mineralne soli. Šećer u vaniliji djeluje kao antiseptik (zadržava vlagu), kada se primjenjuju topikalno, a naročito je  pogodan za zadržavanje vlage na kosi, koži i usnama. Antiseptično djelovanje stvara svojevrsnu barijeru na koži i sprječava gubitak vlage.

Naši Creamy Candy pjenušava kupka i Rock Star sapun sadrže apsolut vanilije tako da se u vaniliji možete i kupati. Za dodatni sloj vanilije i dodatnu hidrataciju, završite sa Soft Touch maslacem za tijelo.

Naš asortiman Vanillary obuhvaća Vanillary tekući parfem, Vanillary kruti parfem, Vanilla Puff puder za tijelo, Vanilla Dee-Lite losion za ruke i tijelo, Vanilla Fountain šumeću kupku i Heavanilli pločicu za masažu. Svi sadrže luksuzni i umirujući apsolut vanilije.

Koristili smo apsolut vanilije u našoj Cupcake svježoj maski za lice kako bi upotpunili  čokoladnu boju maske, te za bogatstvo i dubinu njene arome.

Mahune vanilije su sušeni, nezreli plodovi orhideje Vanilla planifolia. Svaki cvijet je rukom oprašen i svaki cvijet stvara jednu mahunu koja se obično bere nakon 8 ili 9 mjeseci.

Apsolut vanilije dobiva se iz zrna biljke. To je gusta smeđa tvar koja je jako slatka, aroma vanilije se često koristi kao začin u hrani i kozmetici.

Apsolut vanilije sadrži najvišu koncentraciju arome vanilije. Mi smo ga koristili u našem American Cream regeneratoru za kosu, tako da imate dugotrajan miris vanilije u vašoj kosi.