Vrijeme je za obnovu!

All The Wild Things

Sapun


90g 50,00 kn

Sav profit od prodaje ovog limitiranog sapuna s eukaliptusom i limunskom travom ide malim neprofitnim organizacijama za spašavanje životinja u Australiji. One pružaju prvu pomoć i rehabilitaciju divljim životinjama te pomažu obnoviti njihovo stanište. Neka obnova počne!


Više o kampanji:


All The WildThings limitirani je sapun u kalupu koale s esencijom jednog od najprodavanijeg sapuna Outback Mate s uljem eukaliptusa i limunske trave. The BushAnimal Fund omogućit će kvalificiranim malim neprofitnim organizacijama koje rade na spašavanju životinja ili obnavljanju zemljišta da se prijave za bespovratna sredstva koja će koristiti tijekom hitnih slučajeva, kao i za dugoročne projekte fokusirane na rehabilitaciju životinja i obnavljanje staništa.

„Svijet sa strahopoštovanjem gleda na neopisiv posao koji rade impresivne službe za hitne slučajeve, bez kojih bi bilo mnogo više ljudskih i životinjskih žrtava razornih požara, koji opustošuju našu zemlju od rujna 2019. Priznajemo da je put prema oporavku dug i težak. The Bush Animal Fund globalna je inicijativa putem koje Lush želi prikupiti prijeko potrebna sredstva za lokalne organizacije kojima očajnički treba podrška zajednice.“

Peta Granger, direktor Lush Australije i Novog Zelanda


„Kroz poslovanje čuli smo glas naših kupaca i osoblja koji bi željeli pomoći na neki način. Možemo samo zamisliti užas s kojim se svakodnevno suočavaju oni koji tragaju za preživjelima životinja među procijenjenih milijardu stvorenja do sada ubijenih u požarima. Kao priznanje neodoljivog zadatka s kojim se suočava ova neformalna "hitna služba za životinje", lansiramo limitirani sapun, All The Wild Things, s tim da će prihodi pomoći skupinama za spašavanje životinja koje pružaju prvu pomoć, rehabilitaciju i obnavljanje staništa."

Hilary Jones, Etička direktorica, Lush  


Sastojci :


Water (and) Eucalyptus Globulus Leaf Extract (infuzija eukaliptusa), Brassica Napus Seed Oil; Cocos Nucifera Oil (ulje uljane repice i kokosa), Glycerin, Propylene Glycol, Aqua (voda), Cocos Nucifera Oil (ekstradjevičansko kokosovo ulje), Parfum, Eucalyptus Globulus Leaf/Twig Oil (ulje eukaliptusa), Cymbopogon Citratus Leaf Oil (ulje limunske trave), Mentha Piperita Oil (ulje paprene metvice), Titanium Dioxide, Sodium Chloride, Citric Acid, Zea Mays Starch (kukuruzni škrob), Sodium Hydroxide, Sodium Bicarbonate, EDTA, Tetrasodium Etidronate, Maltodextrin, Synthetic Fluorphlogopite, *Citral, *Citronellol, *Geraniol, Hydroxycitronellal, *Limonene, CI 42090, CI 42090:2. *Prirodno se pojavljuju u eteričnim uljima

Recenzije (0)


Napišite recenziju

    Loše           Dobro

Povezani artikli

Vegan
Goddess
Sapun za ruke i tijelo
Jednostavno božanstven

79,00 kn / 95g
Honey I Washed The Kids
Sapun za ruke i tijelo
Tuširanja mirisa karamele

46,00 kn / 100g
Respect Your Elders
Sapun za ruke i tijelo
Ispričaj mi priču

46,00 kn / 100g
Coalface
Sapun za lice i tijelo
Čista koža

105,00 kn / 100g
Karma
Sapun za ruke i tijelo
Dobre vibracije

54,00 kn / 100g
Figs and Leaves
Sapun za ruke i tijelo
Kao Adam i Eva

45,00 kn / 100g
Milky Bar
Sapun za ruke i tijelo
Tuširanje mlijekom

60,00 kn / 120g
Novo
Peachy
Sapun
Breskva, grejp i davana za osjećaj slatkoće i lica nasmijana.

65,00 kn / 75g