LUSH KORPORATIVNO DAROVANJE

Mogućnosti božanstvenog darivanja za klijente i kolege


#BLAGDANI

Lusheva svečana kolekcija za 2023. potiče kupce da trče za zvijezdama i prošire svoju nutrinu, prihvaćajući čaroliju svježih, ručno izrađenih proizvoda, kako bi potaknuli trenutke smirenosti, kreativnosti, slavlja i uzbuđenja.


Kada kupite Lush dar, imate pozitivan utjecaj na svijet – govorite ne višku plastike za jednokratnu upotrebu; podupirete zajednice i obrtnike koji su izradili marame za zamatanje darova, vrpce i prirodne papire; kupujete proizvode s prekrasnim sastojcima koji regeneriraju društva i ekosustave.


Svi Lush darovi i proizvodi ručno su izrađeni u Lush manufakturi u Hrvatskoj.


Što Lush može ponuditi?


• Mnoštvo unaprijed zamotanih darova od materijala koji se mogu ponovno koristiti i reciklirati

• Personalizirane darove – izradite vlastitu Lush kutiju po mjeri sretnog primatelja.

• Odaberite svoje proizvode i izradite vlastiti dar koristeći maramu za zamatanje, Lushevu tkaninu za višekratnu upotrebu.


Postoji fleksibilnost za darove za svaki džep, od malih gesta do impresivnih i spektakularnih darova, Lush nudi posvećeno korisničko iskustvo za vas i vašu tvrtku.

Kako biste započeli svoje iskustvo s uslugom korporativnog darivanja Lusha, jednostavno pošaljite e-poruku na lushonline@lush.hr ili stupite u kontakt s lokalnom Lush trgovinom kako biste razgovarali s njihovim posvećenim osobljem za korporativno darivanje.

Ima nešto čarobno u otvaranju Lush poklon setova. Svi naši darovi ručno su izrađeni, a kada poklonite Lush, možete biti sigurni ne samo da će primatelj biti oduševljen, već ste također učinili nešto prekrasno za okoliš.”