LUSH X TMNT

LUSH X TMNT


Turtle Power for Bath and Shower!


Ovo ljeto Lush i Paramount Consumer Products lansiraju fantastičnu kolekciju limitiranih proizvoda. Izađite iz oklopa i postanite heroj zajedno s Ninja kornjačama!

Cowabunga, Lush obožavatelji! Ovog ljeta, Lush je odlučio udružiti snage s Paramountovim ikoničnim Ninja kornjačama kako bi vam dostavili manje plastike i više (veganske) pizze u obliku limitiranih proizvoda za kupanje, tuširanje i njegu tijela. Poznat po svojim inovativnim kozmetičkim proizvodima bez pakiranja, poput šampona, sapuna i pilinga, Lush je osmislio cijelu kolekciju kojom slavimo eliminiranje jednokratne plastike. Najbolji dio? Formule tzv. golih proizvoda jednako su učinkovite kao i formule zapakiranih proizvoda (ako si smijemo uzeti maha… možda čak i bolji?!)

U pravom životu mislimo da su kornjače najveće obožavateljice Lusha zbog naše predanosti održivosti. Nastojimo ukloniti višak otpada, a vodene putove održati čistima. Također, kao i kornjače, volimo (vegansku) pizzu. Ne može bolje!

Lush je oduševljen što je mogao sudjelovati u stvaranju ove kolekcije od šest novih, zabavnih i dojmljivih proizvoda (plus tri ekskluzivne krpice za lice) za kupanje, tuširanje i njegu kose kako bismo osigurali sve korake u vašoj rutini njege tijela te kako bi svi mogli napraviti male herojske korake koristeći manje jednokratne plastike u svom svakodnevnom životu i rutinama ljepote.

„Uzbuđeni smo što ponovno surađujemo s Lushom na ekskluzivnoj kolekciji, ovaj put za Teenage Mutant Ninja Turtles,“ rekla je Rebecca Jenkins, potpredsjednica odjela za potrošačke proizvode u Paramountu. „Lush je stvorio doista jedinstvene proizvode – s manje jednokratne plastike – nakon kojih ćete, na sreću, mirisati mnogo bolje nego kanalizacija Ninja kornjača.“

S obzirom na to da je svijest o klimatskim promjenama na vrhuncu, mnogi od nas odbacili su boce u korist čvrstih proizvoda. Lush je oduvijek zagovarao čvrste proizvode koji ne zahtijevaju plastičnu ambalažu. Mo Constantine (suosnivačica i izumiteljica Lusha) izumila je mnoge proizvode koje danas vidimo u kozmetičkoj industriji, poput bombe za kupanje 1989. godine i šampona u čvrstom obliku 1987. godine, potpuno novog izuma koji je revolucionirao pranje kose diljem svijeta, stvarajući predivne frizure i spašavajući planet!

Od 2005. godine, Lush šamponi u čvrstom obliku spasili su gotovo 180 milijuna plastičnih boca od odlaska na odlagalište, što se procjenjuje na oko 4500 tona izbjegnute plastike. To je ekvivalent više od 5% Velikog pacifičkog otpada! Prednosti izbacivanja ambalaže također štede na transportu: jedan čvrsti šampon mnogo je lakši i kompaktniji od tri boce tekućeg šampona, a za transport istog broja pranja potrebna su 15 kamiona puna tekućeg šampona, dok je za čvrste šampone dovoljan jedan kamion!

Danas se 43% osnovnog asortimana Lush proizvoda (isključujući ograničena izdanja) može ponijeti kući bez ambalaže. Dakle, bilo da poduzimate svoj prvi korak prema eliminaciji pumpice ili ste motivirani preći na potpuno rutinu bez plastike – Lush vas pokriva.

„Uzbuđeni smo što nastavljamo naše partnerstvo s Paramount Consumer Products,“ rekao je Kalem Brinkworth, kreativni voditelj za koncepte i suradnje u Lushu. „U proslavi 40. godišnjice Teenage Mutant Ninja Turtles, Lush je stvorio posebnu kolekciju bez plastike. Izuzetno nam je važno osigurati da naši kupci budu svjesni prednosti smanjenja ambalaže za kozmetiku, kako bi mogli donijeti informirane odluke. Nadamo se da će Lush proizvodi nastaviti pružati ugodne i jednostavne načine za zamjenu plastične ambalaže ovog ljeta i dalje.“

Od voćnog čvrstog pilinga za tijelo do umirujućeg šampona u čvrstom obliku, ovo ljeto budite spremni priključiti se zabavi nakon dugog dana i osjećajte se dobro znajući da nova Lush x TMNT kolekcija pomaže u smanjenju plastike koja zagađuje naše vodene puteve.

O Lush x TMNT kolekciji:

Peace, Love & Pizza bomba za kupanje

Vrijeme je za pizzu! Uzmite krišku i uskočite u kadu kako biste osnažili svoje kupanje. Dok bomba šušti i pjeni se u vrtlozima ljubičaste i zelene boje, ulje za kupanje od organskog mango i illipe maslaca topi se kako bi omekšalo kožu. Zgrabite pepperoni sapun i zapjenite!

Green Machine pjenušava kupka

Izmrvite komad ili cijelu kupku pod jakim mlazom vode kako biste pokrenuli zelenu mašinu! Meka pjena penje se po zelenoj mirišljavoj vodi. List ljubičice, apsoluti ruže i jasmina održavaju vaše raspoloženje, bez obzira na to što vam život donosi.

Turtle Power kruti piling za tijelo

Kada vaša koža treba dobar piling, uzmite Turtle Power i uskočite pod tuš. Sitna morska sol i ekstrakt stabljike bambusa eksfoliraju kako bi oživjeli i osvježili kožu, dok organski mango i illipe maslaci ostavljaju osjećaj mekoće i njege. Slatka i voćna mješavina ulja olibanuma i bergamota nježno vas parfimira i vraća osjećaj svježine.

Goongala kruti šampon

Borite se s vlasištem? Goongala je ovdje da spasi dan. Svježa infuzija potočarke umiruje vlasište, dok ulje ružinog drveta pruža snažan učinak čišćenja i balansiranja. Osim toga, ulje limunske trave pojačava sjaj i daje osvježavajući miris. Tako zamišljamo čišćenje kose Caseyja Jonesa.

Krang žele za tuširanje

Voćno tuširanje s ovim drhtavim želeom pravi je pogodak. Voćno ulje davane miješa se s osvježavajućim bergamotom i umirujućim apsolutom vanilije za slatki miris koji vas vraća na zemlju. Ekstrakt karagenana i infuzija irske mahovine čine ovaj žele neosporivim vladarem sapuna za omekšavanje kože.

Four Brothers bombe za kupanje

Vrijeme je za snažno i zeleno kupanje! Gledajte kako se ova kugla za kupanje pjeni i šumi, pretvarajući vodu u bujno zelenilo. Osvježavajući miris limunske trave natjerat će vas da kažete cowabunga! Unutar svake kugle za kupanje pronaći ćete sapun iznenađenja u obliku omiljenih predmeta Ninja kornjača. Skupite sva četiri brata da biste ih sve pronašli!

* https://www.bbc.co.uk/news/science-environment-59521211 79,000 tona nalazi se u Velikom tihooceanskom otoku smeća. Jedan kruti šampon traje 60 pranja što je jednako 3 bočice od 200ml. Jednostavna PET boca teži oko 24.8 g.