Topla smeđa boja kestena

Marron Henna

Kana prirodna boja za kosu

Marron Henna

22,00€

335g

Reformulirano (ponovo) prema vašim povratnim informacijama! Ponovno smo povisili razinu kakao maslaca, tako da se možete vratiti boji kakvu volite.


Uljepšajte pramenove kose našim bojama od kane, bojajući vanjski sloj vaše kose tonom po vašem izboru.


Koje su prednosti upotrebe prirodne boje?

Kana, indigo, hibiskus i kava u kombinaciji daju raskošnu kestenjasto-smeđu boju s odsjajima crvene boje. Naša 100% prirodna boja za kosu idealna je ako imate alergiju na boju za kosu, tražite sigurniju alternativu sintetičkoj boji za kosu ili samo želite sjajnu, zdravu kosu.


Koje će boje biti kosa?

Marron dodaje bogate bordo tonove kane smeđoj kosi ili dubinu crvenokosima. Kako biste plavu, bijelu ili svjetlucavo sijedu kosu obogatili toplim kestenjasto smeđim nijansama, trebat će vam početni temeljni sloj naše Rouge kane. Ako želite najcrveniju verziju Marrona, svakako upotrijebite našu maramu za kaniranje za višekratnu upotrebu tijekom cijelog procesa.

Imate gorućih pitanja? Možete se uvjeriti da je kana pravi izbor za vas čitajući naše smjernice.


Kako funkcionira?

Kana sadrži pigment nazvan lawson koji ima afinitet prema keratinu u vašoj kosi. Prianja uz kutikulu, dodajući sloj prozirne boje bez promjene vaše prirodne boje kose. On će postupno nestati. Kana se može rabiti kao pomoć pri vezivanju drugih materijala za kosu poput hibiskusa u Rouge, koji vašoj boji daje dodatnu dubinu i život. Kakao maslac dodajemo jer omekšava i pomaže boji da klizi kroz kosu dok je nanosite, te omogućuje izradu čvrstog, samokonzervirajućeg proizvoda.


KAKO UPOTRIJEBITI:

Kana je veličanstveno neuredan, hipijevski proces - a ideja je da je što više nanesete na kosu! Naš kist za nanošenje kane od bambusa idealna je za postizanje dodatne preciznosti, a naša marama za kosu za kaniranje za višekratnu upotrebu savršena je za umatanje boje za kosu dok se razvija. Naša jedinstvena kockica kane s kakao maslacem dizajnirana je tako da bude dovoljna za kosu srednje dužine i rastapa se s vrućom vodom u bogatu pastu koju trebate obilato nanijeti. Pogledajte naše glavne savjete za primjenu ovdje.


Koje su prednosti za planet?

Većina sintetičkih boja za kosu sadrži kemikalije poznate kao aromatski amini koji nisu povezani samo sa zdravstvenim rizicima, već se mogu bioakumulirati u našem ekosustavu. Utvrđeno je da otpadna voda frizerskih salona sadrži molekule boje koje nisu potrošene procesom bojanja, kao i mutagene nusproizvode, za koje se vjeruje da se ne mogu učinkovito ukloniti iz naših vodovodnih sustava. Odabirom boje za kosu na biljnoj bazi, bez ppd-a, kao što je Lush kana, smanjuje se broj ovih materijala u opticaju.


KAKO ČUVATI:

Vaša će kockica od kane stići u prekrasnom pakiranju od recikliranog papira, nadahnutom uglatim dizajnom kane koji se tradicionalno nalazi u sjevernoafričkoj umjetnosti kože. Držite svoju kocku kane u omotu na hladnom i suhom mjestu, spremnu za upotrebu. Kocke od kane najbolje je upotrijebiti svježe, a ostatke rastopljene kane možete staviti u kompost.

Kako bismo nastavili s našom obvezom smanjenja plastike za jednokratnu upotrebu, vaša kana više neće dolaziti s plastičnim rukavicama. Zaštitite svoje ruke pouzdanim gumenim rukavicama za višekratnu upotrebu.Sastojci :


Lawsonia Inermis Extract (crvena kana), Theobroma Cacao Seed Butter (fair trade organski kakao maslac), Indigofera Tinctoria (indigo), Hibiscus Rosa Sinensis Flower Powder (prah cvijeta hibiskusa), Coffea Arabica Seed Powder (mljevena kava), Citrus Limon Juice (sok svježeg limuna), Eugenia Caryophyllus Bud Oil (ulje pupoljka klinčića), Chondrus Crispus Powder (prah irske mahovine), *Citral, *Citronellol, *Eugenol, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Parfum.

  Prirodni Sastojci
  Sigurni Sintetički Sastojci

*prirodno se javlja u esencijalnim uljima

Recenzije (0)


Napišite recenziju

    Loše           Dobro
Sigurnosni kod (Captcha)

Povezani artikli

Noir Henna
Kana prirodna boja za kosu
Sjajna duboka, hladna boja smeđe kave

22,00€ / 335g
Brun Henna
Kana prirodna boja za kosu
Sjajna smeđa hladnog tona

20,50€ / 335g
Rouge Henna
Kana prirodna boja za kosu
Živahni bakreni do pikantno crveni tonova

20,50€ / 335g
Vénitien Henna
Kana prirodna boja za kosu
Plava boja za svijetlu kosu

25,00€ / 335g