Obnavljajuća, umirujuća hidratacija

Therapy¿

Pločica za masažu

Therapy¿

10,70€

60g

Obnavljajuća pločica za masažu koja omekšava kožu i umiruje um. Organsko ulje lavande uravnotežuje kožu i opušta um, dok organsko ulje nerolija podiže raspoloženje i poboljšava tonus i teksturu kože.


Lush pločice za masažu formulirane su s hidratantnim Fair Trade organskim kakao maslacem i organskim shea maslacem, koji su prirodno bogati vitaminom E. Ne samo to, Therapy¿ se preporučuje za trudničke trbuščiće. Kvržica na vrhu svake pločice predstavlja djetetov pupak, s tim da jedno od četvero djece ima takav pupak. Spomenuti Fair Trade organski kakao maslac i organski shea maslac pružaju savršeni medij za prenošenje esencijalnih ulja koja umiruju um, ali i promiču elastičnost kože i mogu pomoći u sprječavanju strija. Rabimo esencijalnih ulja najfinije kvalitete zbog njihovog prekrasnog mirisa, kvaliteta koje vole kožu i pozitivnih učinaka koje mogu imati na vaše tijelo i um.


Organski Fair Trade kakao maslac u našim pločicama za masažu dolazi isključivo iz zajednica koje žive na rubu Gola prašume bogate biološkom raznolikošću u Sierra Leoneu, domu malih nilskih konja. Naš dobavljač podržava poljoprivrednike u zaštiti i očuvanju šume, potičući ih da prestanu s krčenjem šuma i zauzimanjem divljih područja - umjesto toga uzgajaju na način koji je prijateljski prema biološkoj raznolikosti. S obzirom na sedam proizvodnih pogona diljem svijeta, ove informacije mogu varirati ovisno o tome gdje su vaši Lush proizvodi proizvedeni.


KAKO UPOTRIJEBITI:


Rastopite pločicu izravno na suhu kožu i umasirajte ulja i maslace. Ako je pločica hladna, zagrijte je između ruku kako bi se krenula topiti. Lush pločice za masažu bogate su uljima, pa nanesite koliko želite i ponovno nanesite po potrebi.


KAKO ČUVATI:


Čistu pločicu čuvajte u posudi s poklopcem, poput naše ovalne limenke.


UPOZORENJE NA TOPLJENJE:


Čuvajte na hladnom mjestu dalje od izravne sunčeve svjetlosti. Po veoma vrućem vremenu čuvajte u hladnjaku kako biste izbjegli topljenje.Sastojci :


Theobroma Cacao Seed Butter (Fair Trade organski kakao maslac), Butyrospermum Parkii (organski shea maslac), *Limonene, Citrus Sinensis Oil (ulje organske slatke naranče), Lavandula Angustifolia Oil (organsko ulje lavande), Citrus Aurantium Amara Flower Oil (organsko ulje nerolija), *Citral, *Geraniol, *Farnesol, *Linalool

  Prirodni Sastojci
  Sigurni Sintetički Sastojci

*prirodno se javlja u esencijalnim uljima

Recenzije (2)


Napišite recenziju

    Loše           Dobro
Sigurnosni kod (Captcha)

Povezani artikli

Turmeric Latte
Pločica za masažu
Zagrijavajuća tonka i baršunasta vanilija

12,40€ / 65g
Samo u web shopu
Grass
Pločica za masažu
Divno čista i zelena

15,20€ / 65g
Samo u web shopu
Power of Touch
Pločica za masažu
Meditativni cvjetni trenutak

15,20€ / 65g
Samo u web shopu
Junk
Pločica za masažu
Voćni miris crnog ribiza s dodatkom

11,00€ / 65g
After
Pločica za masažu s magnezijem
Rashlađujuća pločica s magnezijem i paprenom metvicom

13,70€ / 65g
Samo u web shopu
Karma
Pločica za masažu
Meditativne masaže pačulijem

11,00€ / 65g
Deep Sleep
Pločica za masažu s magnezijem
Dream team lavande, kamilice i magnezija

13,70€ / 65g
True Romance
Pločica za masažu
Neodoljiva masaža s mirisom ruže

15,20€ / 65g