INFORMACIJE O OBRADI OSOBNIH PODATAKA NA INTERNET TRGOVINI

LUSH d.o.o. iz Zagreba, Petrinjska 4. kao voditelj obrade sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (EU) 2016/679 Vam pruža sljedeće informacije.
Osobni podaci su svi podaci koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi.
Osobni podaci koje prikupljamo na web stranici su Vaše ime i prezime, Vaša e-mail adresa, a potrebni su u svrhu promotivnih aktivnosti voditelja obrade upućenih Vama putem elektroničke pošte.
LUSH d.o.o. će Vaše osobne podatke obrađivati u skladu s najvišim standardima Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679. Vaši osobni podaci su povjerljivi i neće biti ustupani, objavljeni niti otkriveni trećim osobama.
Posebno ističemo da sukladno recitalu 47. Opće uredbe o zaštiti podataka se smatra da postoji legitimni interes voditelja obrade kod obrade osobnih podataka provedene za potrebe izravnog marketinga.
Podaci se obrađuju isključivo u svrhu za koju su dani, a temeljem Vaše privole koju možete u svakom trenutku povući pisanim putem ili slanjem zahtjeva na e-mail adresu lushonline@lush.hr, s napomenom da povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja.
Vaši osobni podaci će biti pohranjeni u našoj evidenciji sve do eventualnog povlačenja privole, a sve kako bi Vam pružili najbolju moguću uslugu.

Imate pravo u bilo kojem trenutku zatražiti od LUSH d.o.o. i ostvarenje Vaših sljedećih prava:

  • pravo na pristup svojim osobnim podacima
  • pravo na ispravak svojih osobnih podataka
  • pravo na brisanje svojih osobnih podataka (pravo na zaborav)
  • pravo na ograničenje obrade
  • pravo na prenosivost, te
  • pravo na prigovor na obradu.

Također, imate pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu (Agenciji za zaštitu osobnih podataka).
Voditelj obrade i kontaktni podaci: LUSH d.o.o. iz Zagreba, Petrinjska 4, e-mail: lushonline@lush.hr


UPOTREBA OSOBNIH PODATAKA

Naručivanje

Vaše osobne podatke koristimo prilikom obrade i realizacije narudžbe i kod obrade plaćanja. Vaše osobne podatke; ime, prezime, adresu i broj mobitela dijelimo s dostavnom službom GLS kako bi oni mogli izvršiti dostavu naručenih proizvoda. Vaši osobni podaci zaštićeni su ugovorom kojeg imamo s GLS dostavnom službom i neće se upotrebljavati ni za što drugo osim za izvršavanje dostave paketa. Ako se ne slažete s ovim uvjetom kao i ostalim uvjetima kupnje molimo Vas da ne koristite Lush Internet trgovinu.

Plaćanje

Kartice

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128/256-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između vašeg računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

PayPal

Korištenjem usluge PayPal-a prihvaćate njihove uvjete o zaštiti i obradi podataka. Možete ih pročitati ovdje (https://www.paypal.com/ca/webapps/mpp/ua/privacy-full). Kada na našoj stranici plaćate PayPalom, mi obrađujemo Vaše osobne podatke kao što su ime i prezime i kućna adresa kako bi realizirali narudžbu.

Marketing

Kada se upišete na LUSH newsletter, dajete nam dopuštenje da Vas isključivo putem elektroničke pošte kontaktiramo u marketinške svrhe ili obavijestimo o događajima u trgovinama. Suglasnost koju ste nam udijelili možete u svakom trenutku opozvati na email lushonline@lush.hr Također, s newsletter liste možete se ispisati na dnu svakog poslanog newslettera kao i javljanjem na email lushonline@lush.hr.

Izmjena, brisanje i uvid u osobne podatke

Izradom i ponovnim ulaskom u korisnički račun na LUSH Internet trgovini u svakom trenutku možete promijeniti Vaše osobne podatke kao što su ime, prezime, adresa računa, adresa za slanje i br. mobitela. Ako želite da izbrišemo sve podatke koje o Vama imamo javite nam se na lushonline@lush.hr Ako želite znati koje osobne podatke LUSH ima o Vama molimo Vas da nam se javite na lushonline@lush.hr.